Optredens

Karel Wasch treedt met regelmaat op. Hij leest dan columns en gedichten voor. 24 mei trad hij op in het Flehite Museum in Amersfoort. Een uitgebreid verslag staat op www.pomgedichten.nl.

In het verleden maakte hij deel uit van het dichterscollectief Vierkruid met Kees Helsloot, Carla Dura en Murk Popma. Zij traden in het gehele land op in middelgrote theaters. Ook was hij een van de poëziedokters samen met Adriaan van Dis en Remco Campert. Hij trad regelmatig in Ruigoord op en ook twee maal op Poetry International. Als Dichter op het Spui werkte hij met Simon Vinkenoog mee aan een nachtelijke happening op het Spui in 2005, waar duizenden mensen naar poëzie kwamen luisteren.

Op 6 november 2011 trad Wasch op in Bar Tabac. Alma Mathijsen presenteerde en dat deed ze charmant. Verder was er Ronald Snijders bekend van t.v.Hij is absurdist. En ook The Robinsons zongen mooie songs. Spinvis trad op zijn onnavolgbare manier op met alleen een metronoom als begeleiding. Een loelende en zwalpende massa gaf zich vervolgens over aan de beats van DJ Richter. Maar toen lag de arme dichter Wasch al in zijn bedje. Hij las drie maal gedichten en columns voor en kreeg de handen op elkaar.

Via het contactformulier kunt U Karel Wasch boeken.